De Melkhal

De Melkhal is een enorme metamorfose ondergaan. Het industriële gebouw is onlosmakelijk met Enschede verbonden en krijgt een eclectische invulling.

Wonen, werken en ontspannen in de oude Coberco Melkhal in Enschede. De herontwikkeling is in volle gang — in 2022 zijn er veertig woningen, een aantal kantoren, een supermarkt en een horecagelegenheid onder het dak van de oude fabriek te vinden. Ondernemer? Met meer dan 6.600 m2 kun je in de fabrieksruimte jouw plek vinden.

Wonen? Bouw je droomhuis op het terrein van de oude Melkhal. Wie wil dat nou niet? Je kunt je eigen huis ontwerpen binnen een ruimte die straks van alle gemakken is voorzien. Of dat nu een appartement met vrienden is, een twee-onder-eenkap of een vrijstaande woning in hartje Enschede: rondom de Melkhal kun je naar hartelust bouwen. Bovendien bevindt je je in een bruisende omgeving. Of het nou een lunch, werkoverleg of sportuurtje is — het kan straks allemaal in je eigen wijk.

Maar dat is nog niet alles: het melkontvangsthuisje wordt getransformeerd tot woning en vlakbij de melkhal wordt een hotel gebouwd met zesentwintig kamers. Meer weten? Bekijk de website van het project zelf hier.

Bekijk de projecten:

DETA Kerk

BÖLKE ENSCHEDE

Verduurzaming Molenstraat

De Ambachtsschool

Boddenkamp

Stadswoningen in Lasonder ’t Zeggelt

Kavels in ’t Zeggelt

Aldi Deurningerstraat

Bruningmeyer

Joan Coststraat

Performance Factory

Arkekantoor